Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó 120.00m² új építésű tégla lakás, Nyergesújfalu

Nyergesújfalu
6 éve, 4 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Eladó pince-présház Nyergesújfalun!
    Nyergesújfalu
    Eladó pince-présház Nyergesújfalun!   Nyergesújfalu pincevölgyében eladó egy 919 m2 területű telken fekvő pince-présház. Az alsó szinten a pince, valamint a présház található, itt a bejáraton belépve a közlekedőbe jutunk, ahonnan jobbra található egy...
    • Eladó ház, Lakás - Nyergesújfalu
    3 napja, 23 órája
    16 500 000 Ft
  • Eladó új építésű lakás Nyergesújfalun!
    Nyergesújfalu
    Eladó új építésű lakás Nyergesújfalun!   Eladó 76 m2 alapterületű, 3 szobás, erkélyes, 1. emeleti lakás Nyergesújfalun! Az ingatlan a város központban fekszik a Polgármesteri Hivatal, a Szalézi Gimnázium, a Napsugár Óvoda és a Szent Mihály Római Kato...
    • Eladó ház, Lakás - Nyergesújfalu
    3 napja, 23 órája
    75 200 000 Ft
  • Eladó új építésű lakás Nyergesújfalun!
    Nyergesújfalu
    Eladó új építésű lakás Nyergesújfalun!   Eladó 48 m2 alapterületű, 2 szobás földszinti lakás Nyergesújfalun! Az ingatlan a város központban fekszik a Polgármesteri Hivatal, a Szalézi Gimnázium, a Napsugár Óvoda és a Szent Mihály Római Katolikus templ...
    • Eladó ház, Lakás - Nyergesújfalu
    3 napja, 23 órája
    46 900 000 Ft
  • Eladó új építésű lakás Nyergesújfalun!
    Nyergesújfalu
    Eladó új építésű lakás Nyergesújfalun!   Eladó 54 m2 alapterületű, 2 szobás földszinti lakás Nyergesújfalun! Az ingatlan a város központban fekszik a Polgármesteri Hivatal, a Szalézi Gimnázium, a Napsugár Óvoda és a Szent Mihály Római Katolikus templ...
    • Eladó ház, Lakás - Nyergesújfalu
    3 napja, 23 órája
    52 900 000 Ft
  • Eladó új építésű lakás Nyergesújfalun!
    Nyergesújfalu
    Eladó új építésű lakás Nyergesújfalun!   Eladó 84 m2 alapterületű, 3 szobás, kétszintes, erkélyes lakás Nyergesújfalun! Az ingatlan a város központban fekszik a Polgármesteri Hivatal, a Szalézi Gimnázium, a Napsugár Óvoda és a Szent Mihály Római Kato...
    • Eladó ház, Lakás - Nyergesújfalu
    3 napja, 23 órája
    82 100 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3920463
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 120
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Eladásra kínálok Nyergesújfalu kedvelt részén, egy 120m2-es, 3+2 fél szobás, impozáns társasházban található, 2.emeleti, galériázott, kiváló állapotú tégla lakást.

Az ingatlan első emeletén egy napfényes, tágas (30m2), elegáns nappali tárul elénk, amerikai konyhával és étkezővel. Ezen a szinten 2 külön bejáratú hálószoba, zuhanyzós fürdőszoba és WC, illetve egy külön WC is található.
A nappaliból és az egyik szobában francia kilépő található, ami a belső udvar fele nyílik.

Az emeletre a nappaliból egy hangulatos, kényelmes feljutást biztosító lépcső invitálja a látogatókat. Ezen a szinten egy nagyobb méretű közlekedő, illetve egy kisebb helyiség található, ami jelenleg játszó sarokként hasznosított a gyermekek számára, de kiválóan alkalmas egy kisebb szobának, irodának is. Az emeleten továbbá 2 külön bejáratú szoba, kádas fürdőszoba és WC található.

Az otthon melegét gázcirkó biztosítja. A társasház [------]ben épült, így minden vezetékhálózata (víz-villany-fűtés), korszerű és újnak mondható. A lakás alsó burkolata jellemzően laminált parketta, egyedül a konyha, fürdőszoba, mellékhelyiségek kaptak hideg burkolatot. A nyílászárók műanyagok, szúnyoghálóval és redőnnyel.

A lakásban az ügyes és praktikus helykihasználtság véget, számos beépített bútorzattal találkozhatunk : konyhabútor, kisebb polcok,szekrények, előszobai szekrények, szobákban található szekrények, fürdőszoba szekrények stb, ezek mind benne vannak az ingatlan árában.

Tároló és garázs is tartozik a lakáshoz, viszont a garázs az 2 kocsibeálló helyet jelent, ami már külön megállapodás része, összesen 3.000.000Ft-ért külön megvásárolható, ugyanis nem automatikus tartozéka a lakásoknak, jelenlegi tulajdonosainak is külön kellett őket megvásárolnia.
Amennyiben a lakással vásárolnánk meg úgy, 1 garázzsal az ingatlan értéke: 26.600.000Ft, 2 garázzsal pedig 27.500.000Ft.

A lakást kifejezetten ajánlom azoknak, akik szeretnek kifinomult, stílusos lakásban élni, ahova csak be kell költözni, szinte csak pár bőrönddel. A környék fiatalos, modern, a ház lakóközössége igényes, rendezett.
Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, kérem hívjon bizalommal a hét bármely napján.

Hivatkozási szám: 42054

Elhelyezkedés
Nyergesújfalu


 
Elhelyezkedés
Nyergesújfalu